Over ons

Home » Over ons

Dierenkliniek Molenweg is een dierenkliniek voor gezelschapsdieren, die op 1 november 2022 haar deuren heeft geopend. De kliniek is opgestart door dierenarts Carlien Kraaijenbrink-Oost, in samenwerking met DGC Bovenveluwe in Wezep.

Dierenarts Carlien is in 2012 afgestudeerd in Utrecht als dierenarts voor gezelschapsdieren. Zij woont met haar gezin in Heerde en het is een langgekoesterde wens van haar om in haar eigen woonplaats een kliniek te kunnen beginnen. Zij vindt persoonlijk contact belangrijk, zodat je samen kunt overleggen welke behandeling het beste bij uw huisdier past. In de afgelopen jaren heeft zij zich met name gericht op de chirurgie, laparoscopie en orthopedie.

De kliniek heeft dan ook een moderne operatiekamer, die van alle gemakken is voorzien. Zoals goede monitoring, beademing, gas-anesthesie en laparoscopie. Laparoscopie is een techniek waarbij door middel van een camera met kleine toegangspoorten in de buik geopereerd wordt. Alle honden boven de 5 kg worden bij ons laparoscopisch gesteriliseerd. Dit is een snelle en veilige ingreep, waar de dieren snel van herstellen. In het filmpje op deze pagina kunt u zien hoe deze operatie wordt uitgevoerd en kunt u tevens een indruk krijgen van onze mooie nieuwe praktijk!

Dierenkliniek Molenweg heeft een uitgebreid laboratorium voor bloed- en urineonderzoek en een röntgenapparaat. Dierenkliniek Molenweg heeft zich gericht op de chirurgie en laparoscopie en voor echografie en interne geneeskunde kunt u in Wezep terecht. We werken samen in een dienstenkring, zodat ook buiten openingstijden u altijd bij een dierenarts in de buurt terecht kunt. Door de samenwerking met DGC Bovenveluwe kan een complete zorg voor uw huisdier geboden worden.